Verzorgingsproducten

In de salon zijn wij lang op zoek geweest naar de juiste verzorgingsproducten voor alle honden. Na vele producten getest te hebben, zijn wij terecht gekomen bij de producten van Nature Specialties. Deze hoge kwaliteit shampoo’s en conditioners zijn niet alleen biologisch afbreekbaar, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen en parabenen, maar ze maken echt het verschil. Uw hond ruikt niet alleen erg lekker, maar de vacht wordt hersteld en voelt veel beter aan.

Wij werken sindsdien alleen nog maar met deze producten. Iedere hond wordt als eerste met de High Concentrate shampoo gewassen, voor een diepreinigend resultaat. Voor de tweede wasbeurt maken wij een eigen mix van shampoo’s,  speciaal op de vacht van uw hond afgestemd. Uw hond verdient namelijk het beste!

Tot slot krijgt uw hond, indien nodig, een conditioner of een conditionerende vachtspray.

Onze voorkeur gaat uit naar Plum Silky shampoo. Deze milde geconcentreerde shampoo, heeft een goede reiniging van de vacht, geeft textuur, conditioneert, en heeft bovendien een heerlijk blijvende geur. De Aloë Vera, vitamines en zijde proteïnen verbeteren de conditionerende eigenschappen, terwijl de vacht beter beheersbaar blijft  met een schitterende glans, dagen lang.

De topfavoriet binnen de salon is toch wel de Quicker Slicker spray.
Deze eenvoudig te gebruiken vachtspray is een conditioner, die tevens ondersteunt bij het ontklitten van de vacht.  Gewoon lichtjes sprayen om het uitborstelen van uw huisdier gemakkelijker te maken, of gebruik een beetje extra op klitten en borstel deze dan uit. Maar ook op een vochtige vacht (na het bad of een regenbui) kunt u het sprayen om zo de droogtijd ook nog eens halveren! Het laat de vacht van uw huisdier zijdezacht aanvoelen en ruikt heerlijk.

Uiteraard zijn deze producten ook bij ons verkrijgbaar.

 

hondenshampoo trim knippen hond eindhoven veldhoven rui haren